Aktualności

Wszystkim obecnym i przyszłym klientom serdecznie dziękujemy za odwiedzenie naszego stoiska na zaproszenie Wielkopolskiego Urzędu Marszałkowskiego. Do zobaczenia za rok!!!

Serdecznie zapraszamy wszystkich smakoszy naszych wyjątkowych serów smażonych do Zakopanego w dniach 11-15 sierpnia 2017r. Będzie okazja przypomnieć sobie niepowtarzalny smak prawdziwego domowego sera smażonego Frąckowiak podczas kolejnej edycji Europejskich Targów Produktów Regionalnych. Zapraszamy!!!

Aktualizacja:
Impreza udana, pogoda dopisała, klienci też. Dziękujemy za miłe słowa 🙂
Do zobaczenia za rok!!!

Obok dotychczasowej oferty domowych serów smażonych Frąckowiak właśnie pojawiły się w sklepach nowe ich odmiany. Są bardziej miękkie i smarowne nawet zaraz po wyciągnięciu z lodówki co z pewnością uszczęśliwi wielu smakoszy. W porównaniu z najbardziej znanym serem smażonym domowym zawierają o połowę mniej masła dzięki czemu są półtłuste. Tak jak pozostałe sery smażone Frąckowiak w kubeczkach nie zawierają konserwantów, zagęstników, barwników i substancji smakowych. Są w 100% z polskiego mleka. Jak wszystkie sery smażone Frąckowiak charakteryzują się oryginalnym smakiem pamiętanym z czasów dzieciństwa a pochodzącym z naturalnie ugliwiałego twarogu i dodatku prawdziwego masła. Smacznego!!!

Jak co roku podczas targów Polagra Food w Poznaniu ZPSiH Frąckowiak częstował swoimi produktami na popularnym kiermaszu Smaki Regionów. Warto podkreślić, że tym razem certyfikowany Chronionym Oznaczeniem Geograficznym Wielkopolski Ser Smażony z kminkiem został nagrodzony Złotym Medalem targów Smaki Regionów. Dziękujemy za to szczególne wyróżnienie i cieszymy się, że nasze domowe sery smażone nieustannie smakują wszystkim naszym klientom. Cieszymy się także, że jesteście Państwo z nami w coraz szerszym gronie smakoszy tych szczególnych, tradycyjnych produktów. 🙂

Jak co roku podczas Festiwalu Smaku w Grucznie setki uczestników miało okazję skosztować domowe sery smażone Frąckowiak i przypomnieć sobie ten niezapomniany, oryginalny smak sprzed lat. Serdecznie dziękujemy za niezliczone słowa uznania. Polecaliśmy Państwu poszukiwanie naszych serów smażonych w sieciach handlowych Auchan, Piotr i Paweł, Intermarche oraz Chata Polska (w ostatnich 3 w postaci marki własnej, która jest tym samym serem, który kosztowaliście Państwo podczas Festiwalu). Do zobaczenia za rok!!! Smacznego 😉

Serdecznie dziękujemy wszystkim klientom z całej Polski za odwiedzenie naszego stoiska podczas kolejnych Europejskich Targów Produktów Regionalnych w Zakopanem. Była to niezwykle miła okazja corocznego spotkania się z Państwem w tych wakacyjnych, niepowtarzalnych, tatrzańskich okolicznościach.

Do zobaczenia znów za rok… 🙂

Miło nam Państwa poinformować, że ZPSiH Frąckowiak został wyróżniony tytułem Dobra Marka 2016 – Jakość, Zaufanie, Renoma w kategorii “Sery Smażone“. Oparto się na badaniach rynkowych dotyczących obecności i rozpoznawalności poszczególnych marek, nagradzając produkty o niekwestionowanej pozycji na rynku, wyróżniające się jakością oraz zaufaniem konsumentów.
Serdecznie dziękujemy za to miłe wyróżnienie i prestiżowe uznanie.

Z ogromną przyjemnością przedstawiamy nowe smaki dotychczasowych serów smażonych w blokach na wagę. Ser przyprawiliśmy suszonymi warywami i aromatycznymi przyprawami. Proponujemy:
– SER SMAŻONY z czosnkiem suszonym, czosnkiem niedźwiedzim i pomidorem suszonym
– SER SMAŻONY z papryką czerwoną suszoną, chilli suszoną i pomidorem suszonym
– SER SMAŻONY z pomidorem suszonym, bazylią i czosnkiem suszonym
– SER SMAŻONY z cebulką suszoną i ziołami prowansalskimi

SMACZNEGO!!!

Tegoroczna edycja konkursu LIDER FORUM MLECZARSKIEGO nie obyła się znowu bez nagrodzenia serów smażonych Frąckowiak. Podobnie jak w czterech ostatnich latach profesjonalni handlowcy i kupcy wysoko ocenili certyfikowany Wielkopolski Ser Smażony w kubeczku. Wyróżnienie to jest niezwykle cenne, gdyż odzwierciedla bardzo dobrą opinię handlowców, która z kolei niewątpliwie wiąże się z rosnącą popularnością wśród konsumentów i smakoszy. Wszystkim serdecznie dziękujemy i zapraszamy do współpracy oraz delektowania się tym unikalnym regionalnym specjałem.