
O nas - Frąckowiak Sery
Zakład Produkcji Spożywczej i Handlu Frąckowiak to polska, rodzinna firma, która od 1992 roku produkuje wysokiej jakości ser smażony. Założycielami firmy są Jolanta i Andrzej Frąckowiak, którzy przez okres 29 lat systematyczną pracą i dbałością o rozwój firmy zbudowali nowoczesny rodzinny zakład dostarczający swoje produkty nie tylko na rynek lokalny i regionalny, ale ogólnopolski. W roku 2021 nastąpiła zmiana pokoleniowa w firmie. Prowadzenie przedsiębiorstwa przejęły dzieci założycieli, Estera i Nikodem Frąckowiak, którzy z zaangażowaniem i pasją kontynuują wizję oraz tradycję rodzinnego biznesu. W roku 2022 firma przekształcona została w Sp. z o.o.
Frąckowiak

Założenie firmy Frąckowiak
Sprawdzona receptura rusza do produkcji

Modernizacja zakładu
Rozwój technologiczny, zwiększenie rozpoznawalności marki

Certyfikat Chronione Oznaczenie Geograficzne
Chronione Oznaczenie Geograficzne odnosi się do obszaru geograficznego, na którym odbywa się co najmniej jeden z etapów produkcji danego wyrobu

Certyfikat Produktu Ekologicznego
JEDYNY w Polsce ekologiczny ser smażony BIO z Granowa

Przekształcenie spółki jawnej w Sp. z o.o.
Zmiana logotypu i dalszy rozwój w produkcji sera smażonego Frąckowiak
Zakład Produkcji Spożywczej i Handlu Frąckowiak
Firma od początku swojej działalności pozostaje wierna tradycji. Wszystkie nasze sery wytwarzane są zgodnie z tą samą, niezmienną recepturą, przekazywaną z pokolenia na pokolenie. Dzięki temu możemy zagwarantować naszym klientom ten sam wyjątkowy smak i najwyższą jakość, jaką doceniają od lat. Mimo wielu niekorzystnych przemian branży spożywczej, zachowaliśmy niepowtarzalny charakter naszych produktów, które zdobywają uznanie kolejnych pokoleń. Z radością obserwujemy zmieniające się trendy żywnościowe i wzrost świadomości konsumentów. Coraz więcej osób czyta etykiety i docenia naturalne rozwiązania. Jakość naszych produktów potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, z których najważniejsze to Chronione Oznaczenie Geograficzne (ChOG) oraz certyfikat produktu ekologicznego. Chcemy, żeby smaczne i zdrowe produkty, o prostych składach trafiały każdego dnia na Wasze stoły i stały się początkiem nowej filozofii życia – w zdrowiu i zgodzie z naturą.

O nas - Frąckowiak Sery
Zakład Produkcji Spożywczej i Handlu Frąckowiak to polska, rodzinna firma, która od 1992 roku produkuje wysokiej jakości ser smażony. Założycielami firmy są Jolanta i Andrzej Frąckowiak, którzy przez okres 29 lat systematyczną pracą i dbałością o rozwój firmy zbudowali nowoczesny rodzinny zakład dostarczający swoje produkty nie tylko na rynek lokalny i regionalny, ale ogólnopolski. W roku 2021 nastąpiła zmiana pokoleniowa w firmie. Prowadzenie przedsiębiorstwa przejęły dzieci założycieli, Estera i Nikodem Frąckowiak, którzy z zaangażowaniem i pasją kontynuują wizję oraz tradycję rodzinnego biznesu. W roku 2022 firma przekształcona została w Sp. z o.o.
Frąckowiak
Zakład Produkcji Spożywczej i Handlu Frąckowiak
Firma od początku swojej działalności pozostaje wierna tradycji. Wszystkie nasze sery wytwarzane są zgodnie z tą samą, niezmienną recepturą, przekazywaną z pokolenia na pokolenie. Dzięki temu możemy zagwarantować naszym klientom ten sam wyjątkowy smak i najwyższą jakość, jaką doceniają od lat. Mimo wielu niekorzystnych przemian branży spożywczej, zachowaliśmy niepowtarzalny charakter naszych produktów, które zdobywają uznanie kolejnych pokoleń. Z radością obserwujemy zmieniające się trendy żywnościowe i wzrost świadomości konsumentów. Coraz więcej osób czyta etykiety i docenia naturalne rozwiązania. Jakość naszych produktów potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, z których najważniejsze to Chronione Oznaczenie Geograficzne (ChOG) oraz certyfikat produktu ekologicznego. Chcemy, żeby smaczne i zdrowe produkty, o prostych składach trafiały każdego dnia na Wasze stoły i stały się początkiem nowej filozofii życia – w zdrowiu i zgodzie z naturą.


