Pobierz odtwarzacz Adobe Flash Player

Jakość

Dziś już prawie nikt samodzielnie w domu nie jest w stanie usmażyć sera z twarogu powszechnie dostępnego w ówczesnych sklepach. I oczywiście nie wynika to z braku umiejętności, a z faktu, że prawdziwego wiejskiego, białego twarogu już prawie nigdzie nie można kupić. Dlatego taż ważne jest, aby domowy ser smażony Frąckowiak był prawdziwie domowy i nie odbiegał od tradycyjnego, powszechnie pamiętanego oryginału. Niezmienna od lat najwyższa jakość używanego do smażenia wiejskiego, białego twarogu oraz najczystszego wiejskiego masła extra pozwala nam dziś z ogromnym powodzeniem proponować najszerszy asortyment domowych serów smażonych w Polsce. Mówi się, że jesteśmy prawdziwym specjalistą w zakresie domowego sera smażonego proponowanego w Wielkopolsce oraz domowego chudego sera smażonego kminkowego na Górnym Śląsku.

Nie śmiemy być lepsi od babcinego domowego "śmierdziela" - ten dla każdego z nas był zawsze najlepszy. My staramy się mu dorównać a liczne pochlebne głosy naszych klientów utwierdzają nas w przekonaniu, że jesteśmy na właściwej drodze. Niektórzy humorystycznie dodają, że "depczemy już babci po piętach"

W produkcji spełniamy najsurowsze kryteria kontroli jakości i bezpieczeństwa produkcji zgodnie ze standardem HACCP. Łączymy nowoczesną technologię z tradycyjną metodą smażenia sera bez uzczerbku na jego niepowtarzalnym aromacie i smaku. Daje nam to pełne prawo do oferowania domowych serów smażonych na rynkach Unii Europejskiej jako ciekawe uzupełnienie nieustannie rozszerzającej się oferty produktów regionalnych.